Trego # 
Titulli Autori Klikime
Ndërtimet e arkitekturës islame dhe Medresetë në Prizren Postuar nga Administratori 5338
Suzi Prizreni, dijetar dhe bamirës i shekullit XV-XVI Postuar nga Administratori 3001
Medreseja, digë e identitetit fetar dhe kombëtar gjatë historisë Postuar nga Administratori 2448
Sofi Sinan Pasha Dhe xhamia e tij në Prizren Postuar nga Administratori 5252
Dispozita e Sheriatit mbi Mevludin Postuar nga Administratori 2090
Argumentet për lejimin e Mevludit Postuar nga Administratori 1964
Mejtepet, shkollat e para shqipe Postuar nga Administratori 1998

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 13 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme – Bashkësia Islame e Kosovës