Trego # 
Titulli Autori Klikime
Kryetari i KBI Prizren, shpërndau pako ushqimore për fëmijët jetim dhe të moshuarit të cilët jetojnë të vetmuar Postuar nga Administratori 12
Program me rastin e Natës së Isra së dhe Miraxhit - 2021 Postuar nga Administratori 115
‘Kuvendet e Ndritshme’, kësaj radhe, ligjërues ishte kryeimami i KBI - Prizren, Dr. Orhan ef. Bislimaj Postuar nga Administratori 851
‘Kuvendet e Ndritshme’, kësaj radhe, ligjërues ishte imami i xhamisë "Iljaz Kuka”, Prizren, Mervan ef. Berisha Postuar nga Administratori 789
‘Kuvendet e Ndritshme’, kësaj radhe, ligjërues ishte imami i xhamisë "Pavarësia”, Prizren, Gjemali ef. Halimi Postuar nga Administratori 855
‘Kuvendet e Ndritshme’, kësaj radhe, ligjërues ishte imami i xhamisë "Bilalli r.a.”, Prizren, Hysni ef. Poniku Postuar nga Administratori 816
‘Kuvendet e Ndritshme’, kësaj radhe, ligjërues ishte imami i xhamisë Kurilla”, Prizren, Lutfi ef. Ballek Postuar nga Administratori 685
Në shenjë nderimi e respekti, Këshilli i Bashkësisë Islame i Prizrenit, organizoi ‘takim solemn’, me të gjithë kolegët, që janë pensionuar. Postuar nga Administratori 700
‘Kuvendet e Ndritshme’, kësaj radhe, ligjërues ishte imami i xhamisë Kurilla”, Prizren, Hfz. Daut ef. Lezi Postuar nga Administratori 651
‘Kuvendet e Ndritshme’, kësaj radhe, ligjërues ishte imami i xhamisë Kurilla”, Prizren, Naser ef. Kastrati Postuar nga Administratori 717
‘Kuvendet e Ndritshme’, kësaj radhe, ligjërues ishte imami i xhamisë “Antalya”, Prizren, Hfz. Faton ef. Bytyqi Postuar nga Administratori 840
Rifilluam me tribunat javore, në xhaminë “Sinan Pasha”, në Prizren Postuar nga Administratori 859
Në organizim të KBI-Prizren, një pjesë e nxënësve të Shkollës Verore në mësim-besim, kanë realizuar një shetitje argëtuese Postuar nga Administratori 741
Festivali i paharruar…! (5) Postuar nga Administratori 783
Momente nga aktivitetet fizike te shkolles verore ne mesim-besim Postuar nga Administratori 735
Festivali i paharruar…! (4) Postuar nga Administratori 848
Momente nga aktivitetet fizike te shkolles verore ne mesim-besim Postuar nga Administratori 693
Festivali i paharruar…! (3) Postuar nga Administratori 753
Festivali i paharruar…! (2) Postuar nga Administratori 723
Festivali i paharruar…! (1) Postuar nga Administratori 737
Kryetari i KBI-Prizren, Mr. Besim ef. Berisha, vizitoi nxënësit e Shkollës Verore gjatë orarit mësimor Postuar nga Administratori 705
Këshilli i Bashkësisë Islame i Prizrenit dhe OJQ ARASTA, organizojnë festivalin kulturor “SelamFest” Postuar nga Administratori 711
KBI i Prizrenit, me një program modest tradicional e shënoi ngjarjen madhështore të Israsë dhe Mi’raxhit Postuar nga Administratori 1277
Këshilli i BI-së Prizren, organizoi ecjen e lirë, bashkë me disa imamë Postuar nga Administratori 826
Këshilli i Bashkësisë Islame i Prizrenit – xhamia e fshatit Skorobisht, KK Prizren, organizoi një program modest Postuar nga Administratori 992
Këshilli i Bashkësisë Islame i Prizrenit i organizoi garat e diturisë - 2018 Postuar nga Administratori 1067
Ekipi i Ramazanit i Këshillit të Bashkësisë Islame i Prizrenit, në kuadër të vizitave në terren, vizituan xhematet e xhamive: Bilalli r.a., Dëshmorëve-Martirëve dhe Mahmud Pasha Postuar nga Administratori 966
Ekipi i Ramazanit i Këshillit të Bashkësisë Islame i Prizrenit, në kuadër të vizitave në terren, vizituan xhematet e xhamive: Llokvicë, Pavarësia dhe Omeri r.a. Postuar nga Administratori 1055
Ekipi i Ramazanit i Këshillit të Bashkësisë Islame i Prizrenit, në kuadër të vizitave në terren, vizituan xhematet e xhamive: Mushnikovë, Manastricë, Lubinje e Epërme, Lubinje e Poshtme dhe Nepregoshte Postuar nga Administratori 1274
Ekipi i Ramazanit i Këshillit të Bashkësisë Islame i Prizrenit, në kuadër të vizitave në terren, vizituan xhematet e xhamive: Lubeqevë, Pouskë, Jabllanicë, Gornje Sello, Pllanjane dhe Drajçiq Postuar nga Administratori 870
Ekipi i Ramazanit i Këshillit të Bashkësisë Islame i Prizrenit, në kuadër të vizitave në terren, vizituan xhematet e xhamive: Dobrusht, Poslisht, Kobajë, Shkozë, Vlashnje dhe tri xhamitë e fsh. Zhur Postuar nga Administratori 1180
Ekipi i Ramazanit i Këshillit të Bashkësisë Islame të Prizrenit, në kuadër të vizitave në terren, vizituan xhematet e xhamive: Jeshkovë, Caparc, Nashec i Poshtëm, Nashec i Epërm, Romajë, Arbanas (ish Sërbicë) dhe Hoqë e Qytetit Postuar nga Administratori 1120
Ekipi i Ramazanit të Këshillit të Bashkësisë Islame në Prizren, në kuadër të vizitave në teren, vizituan xhematet e xhamive: Medina, Xhebeli Nur, Aliu r.a., Gjonaj, Mazrek dhe Ebu Bekri r.a.. Postuar nga Administratori 990
Ekipi i Ramazanit të KBI-Prizren, vizituan xhematet e xhamive: Novosellë, Piranë, Landovicë, Atmaxhë, Zojz, Medvec, Mamushë, Ymer Prizreni, Dëshmorët e Arbanës Postuar nga Administratori 1679
Ekipi i Ramazanit të KBI-Prizren, vizituan xhematet e xhamive: Gërnçar, Skorobisht, Lubizhdë, Therandë (ish-Petrovë), Korishë, Reçan Postuar nga Administratori 1278
Edukimi i femijeve eshte obligim yni Postuar nga Administratori 885
Ligjerate javore - Enes ef. Limani Postuar nga Administratori 956
Ligjerate javore - Adem ef. Morina Postuar nga Administratori 1017
Medreseja "Alauddin" - Paralelja e Prizrenit, organizoi shënimin e ngjarjeve të marsit emblematik Postuar nga Administratori 1458
Ligjerate javore - Alen ef. Avdija Postuar nga Administratori 918
Ligjerate javore - Hfz.Osman ef. Bekteshi Postuar nga Administratori 903
Tribuna javore - Valon ef. Ibrahimi Postuar nga Administratori 987
Tribuna javore - Dr.Gykan ef. Shipkovica Postuar nga Administratori 962
Tribuna javore - Gjemali ef. Halimi Postuar nga Administratori 911
Tribuna javore - Bashkim ef. Spahiu Postuar nga Administratori 908
KOSOVA 10 VJET SHTET Postuar nga Administratori 1143
Tribuna javore - Adnan ef. Arifi Postuar nga Administratori 943
Tribuna javore - Mr.Kujtim ef. Bislimaj Postuar nga Administratori 904
Tribuna javore - Hfz.Daut ef. Lezi Postuar nga Administratori 933
Tribuna javore - Hfz.Osman ef. Bekteshi Postuar nga Administratori 901

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 12 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme – Bashkësia Islame e Kosovës