Trego # 
Titulli Autori Klikime
Ndërtimet e arkitekturës islame dhe Medresetë në Prizren Postuar nga Administratori 6641
Suzi Prizreni, dijetar dhe bamirës i shekullit XV-XVI Postuar nga Administratori 3950
Medreseja, digë e identitetit fetar dhe kombëtar gjatë historisë Postuar nga Administratori 3383
Sofi Sinan Pasha Dhe xhamia e tij në Prizren Postuar nga Administratori 7035
Dispozita e Sheriatit mbi Mevludin Postuar nga Administratori 3206
Argumentet për lejimin e Mevludit Postuar nga Administratori 2763
Mejtepet, shkollat e para shqipe Postuar nga Administratori 2929

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 15 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Bashkësia Islame e Kosovës

Bashkësia Islame e Kosovës