Artikujt

114.Suretu En Nas

Me emrin e All-llahut, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit! 

1. Thuaj: “Mbështetem në Zotin e njerëzve!  
2. Sunduesin e njerëzve,  
3. Të adhuruarin e njerëzve,  
4. Prej të keqes së cytësit që fshihet.  
5. I cili hedh dyshime në zemrat e njerëzve,  
6. Qoftë ai nga xhinët ose nga njerëzit”. 

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 16 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme Archives - Bashkësia Islame e Kosovës