Artikujt

KBI-Prizren shpall këtë AKSION, për vëllezërit tanë, në zonat e tërmetit në Shqipëri

       Nën organizimin e Bashkësisë Islame të Republikës së Kosovës, KBI-Prizren shpall këtë AKSION, për vëllezërit tanë, në zonat e tërmetit në Shqipëri. E, në epiqendër të këtij aksioni do të jetë ‘shtruarja e sexhadës’, në ditën e xhuma, 29.11.2019, nëpër të gjitha xhamitë e Komunës së Prizrenit dhe të Kosovës, për tubimin e mjeteve financiare. I ftojmë të gjithë besimtarët myslimanë, që t’i bashkëngjitën aksionit, në mënyrë që ta tejkalojmë këtë sprovë, me pasoja sa më të vogla.

Zot i Madhërishëm, shpërbleji të gjithë bëmirësit, me mirësi të dynjasë dhe ahiretit!

Zot i Plotëfuqishëm, mëshiroji të vdekurit e tërmetit në Shqipëri, flladiti familjet e tyre me sabër e gajret, e jepju shërim të lënduarëve!

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 16 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme – Bashkësia Islame e Kosovës