Artikujt

Aksioni Dhuro Veshmbathje!

Aksioni “Dhuro Veshmbathje!”, për familjet që kanë nevojë, vazhdon edhe nesër, 22.11.2019. Vërtet, populli ynë, xhemati, është popull bujar. Këto ditë, xhamitë e Komunës së Prizrenit, kanë qenë adresë e bëmirësve, të cilët kanë dhuruar veshmbathje të shumta, për grupmosha të ndryshme.

Tashmë, shoqata “Bereqeti” – dega në Prizren, organ i Bashkësisë Islame, ka filluar shpërndarjen e veshmbathjeve, për të gjithë ata që kanë nevojë.

Zot i Madhërishëm, shpërbleji bëmirësit, duke ua shumëfishuar bëmirësinë e tyre, me mirësitë e dynjasë dhe ahiretit…!

 

 

 

 

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 16 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme – Bashkësia Islame e Kosovës