Artikujt

Shoqata Humanitare "BEREQETI" dega në Prizren gjatë ditës së sotme ka vizituar familjen Qengaj

Shoqata Humanitare "BEREQETI" dega në Prizren gjatë ditës së sotme ka vizituar familjen Qengaj me 4 jetimë në qytetin e Dragashit. Me këtë rast familja është furnizuar me gjëra bazike ushqimore, higjienike dhe me mbulojë jorganë, jastëk etj. Donator i kësaj ndihme ishte bamirësi nga fsh. Poslishtë, i cili deshi që të mbetej anonim. Këshilli i Bashkësisë Islame në Prizren i është mirënjohës donatorit për bashkëpunimin me Shoqatën Humanitare "BEREQETI" dega në Prizren.

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 12 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme – Bashkësia Islame e Kosovës