KBI i Prizrenit, përmes Shoqatës Humanitare “BEREQETI” dega në Prizren, vazhdon shpërndarjen e veshmbathjeve

        Këshilli i Bashkësisë Islame i Prizrenit, përmes Shoqatës Humanitare “BEREQETI” dega në Prizren, vazhdon shpërndarjen e veshmbathjeve për dimër, të dhuruara nga nxënësit e SHFMU “Emin Duraku”.

 

 

 

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 22 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme – Bashkësia Islame e Kosovës