KBI në Prizren, përmes degës së shoqatës "Bereqeti" në Prizren, ka bërë shpërndarjen e pakove ushqimore

    Këshilli i Bashkësisë Islame në Prizren, përmes degës së shoqatës "Bereqeti" në Prizren, Koordinatori i saj, Mr. Kurtish ef. Hoxhaj, ka bërë shpërndarjen e pakove ushqimore për familjet në nevojë në fshatrat Zhur, Shkozë, Dobrusht dhe Vërmicë. 
    Këto pako ishin donacion nga një bamirës i fshatit Zhur, i cili nga modestia kishte dëshirë te mbetet anonim. Pakot permbanin miell, sheqer, kripë, vaj, dhe gjëra tjera bazike ushqimore.               Falënderojmë edhe Imamin Afrim ef. Memaj i cili ndimoi në shpërndarjen e pakove tek familjet në fjalë.
Shpresojmë që edhe në të ardhmen bamirësit do të bashkëpunojnë me Këshillin e Bashkësisë Islame në Prizren.
    Falëndrojmë bamirësin për këtë akt human!

 

 

 

 

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 25 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme – Bashkësia Islame e Kosovës