KBI në Prizren, për nder të Ditës së Dëshmorëve të UÇK-së, dhuroi 100 pako ushqimore

    Këshilli i Bashkësisë Islame në Prizren, për nder të Ditës së Dëshmorëve të UÇK-së, dhuroi 100 pako ushqimore Shoqatës së Dëshmorëve të UÇK-së. Falenderojmë Kryetarin e Shoqatës, z. Xhavit Berisha për pritjen!

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 16 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme – Bashkësia Islame e Kosovës