KBI- Prizren, bëri shpërndarjen e pakove ushqimore edhe për 120 familje tjera me nevojë

        Këshilli i Bashkësisë Islame në Prizren, dje me datë 11.06.2018 bëri shpërndarjen e pakove ushqimore edhe për 120 familje tjera me nevojë. Për dy ditë rradhazi u ndihmuan ne total 200 familje. Ekipet tona vizituan këto familje nëpër shtëpitë e tyre.

Ditët në vazhdim do të jemi në teren me aksione tjera humanitare!

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 5 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme – Bashkësia Islame e Kosovës