IMAGE KBI në Prizren, për nder të Ditës së Dëshmorëve të UÇK-së, dhuroi 100 pako ushqimore

    Këshilli i Bashkësisë Islame në Prizren, për nder të Ditës së Dëshmorëve të UÇK-së, dhuroi 100 pako ushqimore Shoqatës së Dëshmorëve të UÇK-së. Falenderojmë Kryetarin e Shoqatës, z. Xhavit Berisha për pritjen!
IMAGE Me rastin e festës së Kurban Bajramit, KBI i Prizrenit, organizoi shpërndarjen e dhuratave modeste për fëmijë

    Me rastin e festës së Kurban Bajramit, Këshilli i Bashkësisë Islame i Prizrenit, organizoi shpërndarjen e dhuratave modeste për fëmijë. Aktiviteti u organizua në qendër të qytetit të Prizrenit, pranë xhamisë “Sinan Pasha”, ndërsa në shpërndarjen e tyre mori pjesë edhe Kryetari i Këshillit, Mr. Besim ef. Berisha. Këto dhurata, janë donacion nga pastiqeria “KONAKU” – pronë e Këshillit të Bashkësisë Islame të Prizrenit. Vlen të përmendet se Këshilli i Bashkësisë Islame i Prizrenit, në këto ditë, në prag të festës së Kurban Bajramit, ka bërë shpërndarjen e një sasie të mishit (sadaka), donacion nga Bashkësia Islame e Kosovës, si dhe të disa pakove ushqimore.Allahu Kabul kurbanin, ibadetet dhe të gjitha bëmirësitë!
IMAGE KBI-Prizren, 10 familjeve me nevojë u ka dërguar dru për nevoja familjare

        Në kuadër të ndihmave që po ju ofrojmë familjeve nevojtare, dje, me datë 12.06.2018, ekipi ynë, 10 familjeve me nevojë u ka dërguar dru për nevoja familjare.    
IMAGE KBI- Prizren, bëri shpërndarjen e pakove ushqimore edhe për 120 familje tjera me nevojë

        Këshilli i Bashkësisë Islame në Prizren, dje me datë 11.06.2018 bëri shpërndarjen e pakove ushqimore edhe për 120 familje tjera me nevojë. Për dy ditë rradhazi u ndihmuan ne total 200 familje. Ekipet tona vizituan këto familje nëpër shtëpitë e tyre. Ditët në vazhdim do të jemi në teren me aksione tjera humanitare!
IMAGE Për nder të Natës së Madhe të Kadrit, KBI-Prizren, bëri shpërndarjen e pakove ushqimore

        Për nder të Natës së Madhe të Kadrit, dje, me datë 10.06.2018, e diele, Këshillit i Bashkësisë Islame në Prizren, bëri shpërndarjen e pakove ushqimore për 80 familje me nevojë.    
IMAGE KBI-Prizren në bashkëpunim me organizatën IHH-Holandë, bënë shpërndarjen e mishit të kurbanit

                        KBI-Prizren në bashkëpunim me organizatën IHH-Holandë, më 03.09.2017, bënë shpërndarjen e mishit të kurbanit në disa pjesë të qytetit të Prizrenit.
IMAGE KBI-Prizren, përmes donacioneve nga vëllezërit e motrat tona nga mërgata, vazhdonë t'u dalë në ndihmë

      KBI-Prizren, përmes donacioneve nga vëllezërit e motrat tona nga mërgata, vazhdonë t'u dalë në ndihmë edhe disa familjeve të varfëra, me gjëra ushqimore, veshmbathje, dru, etj.Falënderim të pamasë për mërgimtarët tanë.
IMAGE Këshilli i Bashkësisë Islame i Prizrenit organizoi shpërndarjen e veshmbathjeve të ndryshme për komunitetin rom

          Këshilli i Bashkësisë Islame i Prizrenit organizoi shpërndarjen e veshmbathjeve të ndryshme për komunitetin rom, në kampin e romëve në Prishtinë. Këto veshmbathje janë një kontribut i qytetarëve nga Komuna e Prizrenit.
IMAGE KBI-Prizren ka shperndare ndihma per nevojtare

          KBI-Prizren ka shperndare ndihma per nevojtare per nder te kurban Bajramit.
IMAGE Ambasadorja e Turqise znj. Kivilcim Kilic vizitoi KBI Prizren

             Ambasadorja e Turqise znj. Kivilcim Kilic vizitoi KBI Prizren, me këtë rast uroi kryetarin Besim ef. Berisha dhe te gjithë qytetarët e Prizrenit per festën e Kurban Bajramit.

KBI-Prizren, përmes donacioneve nga vëllezërit e motrat tona nga mërgata, vazhdonë t'u dalë në ndihmë

      KBI-Prizren, përmes donacioneve nga vëllezërit e motrat tona nga mërgata, vazhdonë t'u dalë në ndihmë edhe disa familjeve të varfëra, me gjëra ushqimore, veshmbathje, dru, etj.
Falënderim të pamasë për mërgimtarët tanë.

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 27 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme – Bashkësia Islame e Kosovës