Trego # 
Titulli Autori Klikime
Këshillin e Bashkësisë Islame në Prizren e vizituan nxënësit e Mejtepit të xhamisë “Qohaxhi Mahmud” - Prizren Postuar nga Administratori 1181
Kryetari i KBI-Prizren Mr. Besim ef. Berisha me bashkpunëtorë u prit nga Koordinatori i Fondacionit Maarif për Kosovë Postuar nga Administratori 1372
Sekretarit të KBI-Prizren, juria profesionale shkencore e Institutit Shqiptar për Mendim dhe Qytetërim Islam, me seli në Tiranë, i dha vlerësimin meritor Postuar nga Administratori 1012
Vazhdojne punimet e ndertimit te xhamise ne lagjen "Jeta e re" - Prizren Postuar nga Administratori 1966
Filluan punimet për ndërtimin e xhamisë në lagjen "Jeta e Re" në Prizren Postuar nga Administratori 1840
KBI-Prizren njoftonë të gjithë familjarët e haxhinjve të Prizrenit Postuar nga Administratori 1235
Haxhinjët e Prizrenit, Allahu i ruajte e ua pranofte lutjet! Postuar nga Administratori 1239
Ekipi i terenit te Ramazanit vizitoi xhamite e fshatrave: Gërnçar ... Postuar nga Administratori 1240
Ekipi i terenit te Ramazanit vizitoi xhamite e fshatrave: Poslisht ... Postuar nga Administratori 1682
Ekipi i terenit te Ramazanit vizitoi xhamitë e fshatrave: Vlashnje ... Postuar nga Administratori 1310
Ekipi i terenit te Ramazanit vizitoi xhamitë e fshatrave: Atmagjë ... Postuar nga Administratori 1202
Këshilli i Bashkësisë Islami i Prizrenit organizoi hapjen solemne të xhamisë në fshatin Caparc Postuar nga Administratori 1122
Ekipi i Terenit te Ramazanit vizitoi xhamitë e fshatrave: Jeshkovë ... Postuar nga Administratori 1575
Ekipi i Terenit të Ramazanit vizitoi xhamitë e fshatrave: Mushnikovë ... Postuar nga Administratori 1310
Ekipi i Terenit të Ramazanit vizitoi xhamitë e fshatrave: Petrovë ... Postuar nga Administratori 1408
Teravia e parë në xhaminë Sinan Pasha në Prizren Postuar nga Administratori 1391
Një delegacion i KBI të Prizrenit,realizoi një vizitë një javore në Republikën e Turqisë Postuar nga Administratori 1071
Kryeimami i BIRK-ut Sabri ef. Bajgora me bashkepunetor vizitoi Prizrenin Postuar nga Administratori 1245
Këshilli i Bashkësisë Islame i Prizrenit, e vizitoi KFOR-in turk në Prizren Postuar nga Administratori 1264
Drejtori per veprimtari botuese i BIRK-ut, z. Ahmet ef. Sadriu e vizitoi KBI-Prizren Postuar nga Administratori 1056
Nata e madhe e Regaibit Postuar nga Administratori 2632
Prizrenin e vizitoi sekretari gjeneral i Liges se Botes Islame Postuar nga Administratori 3800
Qyteti i Prizrenit i dha lamtumirën e fundit veteranit të hoxhallarëve, Mulla Hajri ef. Mexhitit Postuar nga Administratori 6980
Këshilli i Bashkësisë Islame i Prizrenit vizitoi Prekazin Legjendar Postuar nga Administratori 1219
Me rastin e shënimit të përvjetorit të nëntë (9) të Pavarësisë së Republikës së Kosovës, KBI i Prizrenit, vizitoi varrezat e dëshmorëve Postuar nga Administratori 1189
Kryetari i KBI-Prizren Mr.Besim ef. Berisha mori pjesë ne konferencën e organizuar nga ministria e kulturës Postuar nga Administratori 1920
Haxhinjte e Prizrenit, e kane kryer ibadetin e haxhit Postuar nga Administratori 2399
Vizitat per Kurban Bajram - 2016 Postuar nga Administratori 1723
Kryetari i AAK-së z. Ramush Haradinaj vizitoi KBI Prizren Postuar nga Administratori 1965
Haxhinjtë e Prizrenit gjatë kryerjes së Umres Postuar nga Administratori 1570
KBI-Prizren, njofton të gjithë familjarët e haxhinjve nga Prizreni që janë nisur në Haxh Postuar nga Administratori 2034
Trajnimi i haxhinjve - 2016 Postuar nga Administratori 1792
Urimet - vizitat solemne me rastin e festes se Fiter Bajramit-2016 Postuar nga Administratori 1905
Ne Medresene Alauddin ne Prizren u mbajt mbledhja para Ramazanit Postuar nga Administratori 1955
Keshilli i Bashkesise Islame i Prizrenit mbajti mbledhje me te gjithe imamet e Keshillit te BI-se Prizren Postuar nga Administratori 2524
Vizita e Myftive nga Shqiperia Postuar nga Administratori 1545
Hapja e xhamisë së re në fshatin Lubizhdë të Prizrenit Postuar nga Administratori 2771
Në TV - Klan Kosova, më datë 28.04.2016, ora 23:30 direkt nga Shadërvani i Prizrenit Postuar nga Administratori 2091
Myftiu i zonës Pukë të Republikës së Shqipërisë, Gezim Kopani, me bashkëpuntorë, vizitoi KBI-në Prizren Postuar nga Administratori 2263
Një delegacion i Unionit të Studentëve të Universitetit të Prizrenit "Ukshin Hoti" në Prizren e vizitoi Këshillin e BI-se Prizren Postuar nga Administratori 2327
Këshilli i Bashkësisë Islame i Prizrenit, i drejtohet me kërkesë Kuvendit Komunal të Prizrenit Postuar nga Administratori 3407
Medreseja ALAUDDIN ne Prizren ne krye me koordinatorin Reshat ef. Mexhiti, vizitoi KBI-ne Prizren Postuar nga Administratori 4775
Myftiu i Republikës së Kosovës, Mr. Naim ef. Tërnava, me bashkëpuntorë, vizituan KBI-Prizren Postuar nga Administratori 1534
KBI i Pejes, vizitoi KBI-ne Prizren Postuar nga Administratori 1369
Një vizitë te xhamia Uhud në Prizren dhe te xhamia e fshatit Arbanas (ish-Sërbicë) Postuar nga Administratori 3304
Kryetari i Kuvendit të Republikës së Turqisë, z. Ismail Kahraman vizitoi xhaminë Emin Pasha në Prizren Postuar nga Administratori 1353
KBI të Prizrenit e vizituan shoqatat e dala nga lufta e UÇK-së - degët në Prizren Postuar nga Administratori 1529
Një delegacion i KBI të Sharrit vizitoi KBI të Prizrenit Postuar nga Administratori 1505
Kryetari i Komunës së Prizrenit, Prof.dr.Ramadan Muja e vizitoi KBI - Prizren Postuar nga Administratori 3906
Vizita e shoqates "Istanbul" dhe drejtori i Medresese se Hifzit ne KBI Prizren Postuar nga Administratori 1754
Duaja e hatmes ne fshatin Lubizhde Postuar nga Administratori 2180
Kryetari i shoqatës "Arrasta" me seli në Prizren, z. Nehari Toska e vizitoi Këshillin e Bashkësisë Islame të Prizrenit Postuar nga Administratori 2178
Kryetari i AAK-së z. Ramush Haradinaj e vizitoi Këshillin e BI-së Prizren Postuar nga Administratori 1534
Këshillin e Bashkësisë Islame të Prizrenit e vizitoi z. Gökhan Yağcı - Koordinator i Institutit "Yonus Emre" Postuar nga Administratori 2569
Këshillin e Bashkësisë Islame të Prizrenit e vizitoi z. Edis Mustafi - kryetar i Shoqërisë kulturore artisitike boshnjake "Sharski Behar" Postuar nga Administratori 1501
Këshilli i Bashkësisë Islame i Prishtinës, e vizitoi Keshillin e BI-se Prizren Postuar nga Administratori 2736
Këshilltari për çështje fetare i Republikës së Turqisë vizitoi KBI në Prizren Postuar nga Administratori 1456
KFOR-i Turk, vizitoi Keshillin e BI-se Prizren Postuar nga Administratori 1378
Princi i Anglisë, Charlies Philipe Arthur George, gjatë vizitës së tij në Prizren, e vizitoi xhaminë e Sinan Pashës Postuar nga Administratori 1417
Komandanti I KFOR-it Gjerman, Koloneli Freiherr von Keyserlingk, me bashkepunetore, e uroi kryetarin Mr. Besim ef. Berisha Postuar nga Administratori 1588
Perurimi i punimeve me rastin e restaurimit dhe konzervimit te xhamise Emin Pasha Postuar nga Administratori 1521
Kryetari i Partise se Drejtesise, dega ne Prizren, z. Qemal Mehmeti me bashkepunetore, e uroi kryetarin Mr. Besim ef. Berisha Postuar nga Administratori 1753
Me rastin e zgjedhjes se Kryetarit te ri, sot me date 09.03.2016, Keshillin e Bashkesise Islame te Prizrenit e vizitoi Kryetari i LDK-se dega ne Prizren Postuar nga Administratori 1785
Besim Berisha – Kryetar i Këshillit të BI-së Prizren Postuar nga Administratori 2428
Më datë 25.02.2015, Këshilli i Bashkësisë Islame i Prizrenit mbajti mbledhjen e rregulltë me imamët e qytetit të Prizrenit Postuar nga Administratori 2822
Rindërtimi i xhamisë në Kalanë e Prizrenit Postuar nga Administratori 6503
U vendos gurthemeli i xhamisë së Re në fshatin Gjonaj - Prizren Postuar nga Administratori 5234
Më 27.09.2014, filloi ndërtimi i xhamisë së re në fshatin GJONAJ, K.K. Prizren. Postuar nga Administratori 4105
Deklaratë Postuar nga Administratori 2316
U përurua xhamia e re në fshatin Mazrek - Prizren Postuar nga Administratori 8142
Takim me kryetarët dhe arkëtarët e Këshillave vendor të BIK Postuar nga Administratori 3227
Deklaratë për opinion në lidhje me djegien e flamurit islam nga disa aktivistë të PDK-së, më datë 08.09.2014 Postuar nga Administratori 2458
Këshillin e Bashkësisë Islame në Prizren vizitoi kryetari i Milli Görüş -it për Ballkan Edin Salković (Foto) Postuar nga Administratori 3472
Digjitalizohen dorëshkrimet orientale në bibliotekën e Bashkësisë Islame të Kosovës Postuar nga Administratori 2580
Vazhdojne punimet ne xhamin "Emin Pasha" në Prizren (FOTO) Postuar nga Administratori 5283
Këshillin e Bashkësis Islame në Prizren e vizitoi Myftinia e Dibrës Postuar nga Administratori 4580
Njoftim - Haxhi 2014 Postuar nga Administratori 2723
Vakcinimi i haxhinjeve Postuar nga Administratori 2184
Me datë 05.08.2014 filloi restaurimi i Xhamisë së “Emin Pashës” në Prizren nga ana e TIKA-së Postuar nga Administratori 2398
Kosova - vend i harmonisë, bashkëpunimit, tolerancës e paqes Postuar nga Administratori 2224
Deklarate per opinion Postuar nga Administratori 3064
Kryesia e BIK: Vendi ynë nuk ka nevojë për interpretime të ngushta të fesë Postuar nga Administratori 2894
U përurua kompleksi i rinovuar i oborrit në Xhaminë e Sinan Pashës Postuar nga Administratori 2370
Kosova dhe populli i saj nuk kanë nevojë për interpretime të ngushta dhe ekstreme të parimeve fetare Postuar nga Administratori 2189
Të gjitha mediave të Prizrenit dhe Kosovës Postuar nga Administratori 2216
Njoftim Postuar nga Administratori 2273

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 74 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme Archives - Bashkësia Islame e Kosovës