Trego # 
Titulli Autori Klikime
Një delagacion i KBI-Prizren, ka zhvilluar një vizitë zyrtare në Republikën e Turqisë Postuar nga Administratori 1079
Kryetari i komunës së Prizrenit, Prof.dr. Mytaher Haskuka, e vizitoi Këshillin e Bashkësisë Islame të Prizrenit Postuar nga Administratori 1172
Një delegacion i Shoqatës së të Dënuarëve Politikë – Prizren, e vizitoi Këshillin e Bashkësisë Islame të Prizrenit Postuar nga Administratori 1105
El-Hamdulil-lah, filluan punimet fillestare, rreth përgatitjes së vendit për fillimin e ndërtimit të xhamisë së Re, në lagjën Janina Postuar nga Administratori 1089
Vakiflënësit, janë ata që meritojnë respektin tonë maksimal, sepse janë bëmirës Postuar nga Administratori 1058
Imamët dhe mysafirët, me plotë dashamirësi, e uruan Dr. Orhan ef. Bislimaj, për zgjedhjen e tij, në detyrën e Kryeimamit Postuar nga Administratori 1038
Në kuadër të vizitave uruese për Kryeimamin e ri, në selinë e Këshillit të BI-së në Prizren, qëndruan ... Postuar nga Administratori 1083
Në kuadër të vizitave uruese për Kryeimamin e ri, në selinë e Këshillit të BI-së në Prizren, qëndruan .. Postuar nga Administratori 1102
Këshilli i Bashkësisë Islame i Prizrenit, më datë 01 Korrik 2019, filloi me Shkollën Verore në mësim – besim Postuar nga Administratori 1110
Në kuadër të vizitave uruese për kryeimamin e ri, në selinë e Këshillit të BI-së në Prizren, qëndruan ... Postuar nga Administratori 1200
Në kuadër të vizitave uruese, sot, në selinë e Këshillit të BI-së në Prizren, qëndruan ... Postuar nga Administratori 1092
Mysafirët, me plotë dashamirësi, e uruan Dr. Orhan ef. Bislimaj, për zgjedhjen e tij, në detyrën e Kryeimamit Postuar nga Administratori 1187
Mysafirët, e uruan Dr. Orhan ef. Bislimaj, për zgjedhjen e tij, në detyrën e Kryeimamit Postuar nga Administratori 1252
Mysafirët, me plotë dashamirësi, e uruan Dr. Orhan ef. Bislimaj, për zgjedhjen e tij, në detyrën e Kryeimamit Postuar nga Administratori 1105
Mysafirët, me plotë dashamirësi, e uruan Dr. Orhan ef. Bislimaj, për zgjedhjen e tij, në detyrën e Kryeimamit Postuar nga Administratori 1035
Për vizitë urimi, në selinë e Këshillit të BI-së në Prizren Postuar nga Administratori 1062
Takimet uruese, gjithmonë janë të veçanta e të përzemërta! Postuar nga Administratori 1204
Këshilli i Bashkësisë Islame i Prizrenit i organizoi garat e diturisë - 2019 Postuar nga Administratori 1110
Kryetari i KBI të Prizrenit vizituan xhaminë e fshatit Arbëri (ish-Leskovec) të Komunës së Prizrenit Postuar nga Administratori 1193
Kryetari i KBI në Prizren, morri pjesë në kremtimin për 25 vjetorin e themelimit të shoqatës Esnaf Postuar nga Administratori 1052
KBI në Prizren e vizitoi një delegacion i Diyanet Vakfit të Turqisë Postuar nga Administratori 1057
Kryetari i KBI në Prizren, morri pjesë në manifestimin qendrorë të 23 Prillit, Festës së Turqve të Kosovës Postuar nga Administratori 1188
Drejtori i Drejtorisë së Arsimit për Ankara e vizitoi Këshillin e Bashkësisë Islame të Prizrenit Postuar nga Administratori 1038
Kryetari i Kryesisë së Bashkësisë Islame të Republikës së Kosovës, mori pjesë në mbledhjen me imamët e Komunës së Prizrenit Postuar nga Administratori 1060
Sekretari i përgjithshëm i Kryesisë së Bashkësisë Islame të Republikës së Kosovës, Prof. Ahmet ef. Sadriu, vizitoi KBI të Prizrenit Postuar nga Administratori 1126
Kryetari i BI-së në Prizren, Mr. Besim ef. Berisha, morri pjesë në manifestimin e Ditës Botërore të Romëve Postuar nga Administratori 1212
Kryetari i KBI në Prizren, Mr. Besim ef. Berisha, vizitoi Institutin e Hifzit “Emin Pasha” Postuar nga Administratori 1063
BI-në e Prizrenit, e vizitoi Kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame në Preshevë, Sevdail ef. Jakupi me bashkëpunëtorë Postuar nga Administratori 1024
Kryetari i KBI në Prizren, me bashkëpunëtorë, vizituan xhaminë e fshatit Llokvicë Postuar nga Administratori 1027
Gjenerali i madh, z. Kudusi Lama, e vizitoi KBI të Prizrenit Postuar nga Administratori 1548
Kryetari i KBI të Prizrenit, vizitoi sot Këshillin e Bashkësisë Islame të Gjakovës Postuar nga Administratori 997
Kryetari i KBI të Prizrenit, vizitoi shoqatën e familjeve të Dëshmorëve, dega në Prizren Postuar nga Administratori 1031
Kryetari i KBI të Prizrenit, e priti në takim koordinatorin e Medresesë së Prizrenit Postuar nga Administratori 1161
Një delegacion i KBI i Prizrenit, e vizitoi shoqatën turke “Istanbul” me seli në Prizren Postuar nga Administratori 1084
Myftiu i Kosovës, Naim ef. Tërnava, qëndroi në Këshillin e Bashkësisë Islame të Prizrenit Postuar nga Administratori 1015
Kryetari i KBI të Prizrenit, Mr. Besim ef. Berisha, e priti në takim kryetarin e partisë Lëvizja për Drejtësi (LD), z. Sylejman Çerkezi Postuar nga Administratori 1002
Me kismet, se shpejti do te filloje restaurimi i xhamise Mehmet Pasha, ne Prizren Postuar nga Administratori 1160
Kryetari i Këshillit të BI-së Prizren, Mr. Besim ef. Berisha, e priti në takim z. Adem Saramatin Postuar nga Administratori 1110
Kryetari i KBI-Prizren, priti në takim përfaqësuesit e xhematit të fsh. Murademë, KK Prizren. Postuar nga Administratori 1006
Këshilli i Bashkësisë Islame i Prizrenit, organizoi mbledhjen me imamët e Këshillit të Bashkësisë Islame të Prizreniti Postuar nga Administratori 1045
Koordinatori i Agjencisë Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim (TIKA), e vizitoi Këshillin e Bashkësisë Islame të Prizrenit. Postuar nga Administratori 902
Xhamia e re në lagjen Bajram Curri, rruga Fatmir Berisha Postuar nga Administratori 1858
Një delegacion i KBI i Prizrenit e vizitoi Ushtrinë e Kosovës, në Prizren Postuar nga Administratori 1003
Këshillin e Bashkësisë Islame në Prizren e vizitoi Koordinatori i Fondacionit Maarif për Ballkan, z. Salih SAĞIR Postuar nga Administratori 1052
Ambasadori i ri amerikan në Kosovë, z. Philip Kosnett, e vizitoi xhaminë Mehmet Pasha – Bajraklia në Prizren Postuar nga Administratori 870
Për nder të transformimit të FSK-së në Ushtri të Kosovës, KBI - Prizrenit dhe xhemati i Prizrenit organizuan aktivitete të ndryshme Postuar nga Administratori 894
Deklarate per opinion - Urime ushtria e Kosoves Postuar nga Administratori 1221
Gjykata pro Bashkësisë Islame, për xhaminë e Kalasë Postuar nga Administratori 948
Përfaqësuesit e shoqatës OJQ "Arasta", me seli në Prizren vizituan Këshillin e Bashkësisë Islame të Prizrenit. Postuar nga Administratori 953
Drejtori i Medresesë “Alauddin” të Prishtinës, Mr. Jakup ef. Çunaku, e vizitoi Këshillin e Bashkësisë Islame të Prizrenit Postuar nga Administratori 964
Kryetari i KBI Prizren, e vizitoi Këshilltarin për çështje fetare pranë Ambasadës turke në Prishtinë, z. Nevzat Sabri Akın Postuar nga Administratori 945
Këshillin e Bashkësisë Islame në Prizren, e vizitoi, Myftiu i Sanxhakut Hfz. Abdurrahman ef. Kujevic Postuar nga Administratori 911
Me rastin e festës së 28 Nentorit, KBI i Prizrenit, organizoi shpërndarjen e dhuratave modeste për fëmijë Postuar nga Administratori 914
KBI në Prizren e vizitoi Këshilltari për Çështje Fetare pranë Ambasadës së Republikës së Turqisë Postuar nga Administratori 1075
Kryetari i Këshillit të Prizrenit Besim Berisha uroi Myftiun Tërnava Postuar nga Administratori 1044
Xhamia në ndërtim e sipër në lagjen Jeta e Re - 29.10.2018 Postuar nga Administratori 979
BIRK, në mënyrë të rregulltë i përfundoi zgjedhjet për Myfti të Kosovës dhe kryetar të Kuvendit, për mandatin pesëvjeçar Postuar nga Administratori 870
Kryesia e BIRK`ut dhe KBI Prizren, organizuan aktivitetin e promovimit të librit “LEXO & AVANCO Postuar nga Administratori 940
Delegacioni i KBI-Prizren, është duke zhvilluar vizitë në Republikën e Turqisë Postuar nga Administratori 3015
Një delegacion i KBI-Prizren, është duke zhvilluar vizitë në Republikën e Turqisë Postuar nga Administratori 949
Astrit Memedaj, si sadakë për vëllaun e tij Rystem Memedaj, la vakëf një kamionetë Postuar nga Administratori 1013
KBI-Prizren lajmëron të gjithë familjarët e haxhinjëve të Prizrenit Postuar nga Administratori 948
Kurban Bajrami - 2018 Postuar nga Administratori 1034
Një shtetase nga Amerika, pranoi fenë Islame Postuar nga Administratori 916
Për nder të festës së Fitër Bajramit - 2018, strukturat komunale te Prizrenit vizituan KBI-Prizren Postuar nga Administratori 1047
KBI-Prizren, morri pjesë në 19 vjetorin e përkujtimin të Betejës së Gorozhupit Postuar nga Administratori 1058
Këshilli i Bashkësisë Islame i Prizrenit, organizoi iftarin tradicional - 2018 Postuar nga Administratori 1003
Reisi i Rijasetit të Malit të Zi, z. Rifat ef. Fejziq, i shoqëruar nga këshilltari i tij, Hfz. Sylejman ef. Bugari dhe Zejno ef. Omeragiq, e vizitoi Prizrenin Postuar nga Administratori 1242
Për ta pa nga afër improvizimin e gjëmimit të topit, kryetari i KBI-së Prizren dhe sekretari dolën fizikisht në kala Postuar nga Administratori 1115
Ramazani - 2018, Mukabele Postuar nga Administratori 1839
Kryetari i KBI në Prizren, priti në takim urimi për lokalin “Konaku” Kryetarin e Parlamentit Studentor të Universitetit “Ukshin Hoti” Postuar nga Administratori 1199
Kryetari i KBI në Prizren, Mr. Besim ef. Berisha, morri pjesë në Dua të Hatmes në xhaminë e fshatit Pllanjane Postuar nga Administratori 1230
Njoftim - Ramazani 2018 Postuar nga Administratori 993
Me një ceremoni zyrtare, Këshilli i Bashkësisë Islame i Prizrenit bëri hapjen solemne të lokalit afarist “KONAKU” Postuar nga Administratori 999
Varis Xhejlani, Kryetar i Bordit të Shoqatës ESNAF me bashkëpunëtorë, uruan hapjen e këtij lokali me rëndësi të veçantë për qytetin e Prizrenit. Postuar nga Administratori 1061
Kryesia e Bashkësisë Islame e Kosovës, mbajti mbledhjen me të gjithë imamët e regjionit të Prizrenit Postuar nga Administratori 1492
Duaja e Hatmes në xhaminë e fshatit Mushnikovë Postuar nga Administratori 1426
Sot në Prizren u bë hapja zyrtare e Institutit të Hifzit të Kur’anit “Emin Pasha” Postuar nga Administratori 1112
Një delegacion i Bashkësisë Islame të Sanxhakut me seli në Novi Pazar vizitoi KBI në Prizren Postuar nga Administratori 889
Dr.Reshat ef. Plojoviq dhe Prof.Asmir ef. Crnovrshanin vizit në Prizren Postuar nga Administratori 1016
KBI i Prizrenit, me një program modest tradicional e shënoi ngjarjen madhështore të Israsë dhe Mi’raxhit Postuar nga Administratori 1054
Nata e madhe e Miraxhit Postuar nga Administratori 1852
Këshilli i Bashkësisë Islame i Prizrenit, mbajti mbledhjen e rregulltë me imamët e Komunës së Prizrenit Postuar nga Administratori 971
Këshilli i Bashkësisë Islame i Prizrenit, mori pjesë në përkujtimin e 29 vjetorit të rënies së dëshmorit të kombit, Prof. Xhemajli Berisha Postuar nga Administratori 970
Një grup i hoxhallarëve nga Myftinia e Tetovës, e vizituan Këshillin e Bashkësisë Islame të Prizrenit Postuar nga Administratori 1032
Këshillin e Bashkësisë Islame në Prizren, e vizitoi Myftiu i qytetit të Librazhdit të Shqipërisë Postuar nga Administratori 1162
Haxhi 2018 Postuar nga Administratori 3342
Nata e madhe e Regaibit Postuar nga Administratori 2446
Kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame në Prizren, vizitoi Institutin e Hifzit “Emin Pasha” në Prizren. Postuar nga Administratori 936
KBI i Prizrenit, në kuadër të shënimit të vitit jubilar të Pavarësisë, vizitoi varrezat e dëshmorëve në Landovicë të Prizrenit. Postuar nga Administratori 1161
KBI i Prizrenit, në kuadër të shënimit të vitit jubilar të Pavarësisë, në shenjë nderimi vizitoi familjet e dy dëshmorëve hoxhallar Postuar nga Administratori 932
KBI i Prizrenit, në kuadër të shënimit të vitit jubilar të Pavarësisë, vizitoi shoqatat e dala nga lufta e UÇK`së Postuar nga Administratori 945
Kryetari i KDTP vizitoi Këshillin e Bashkësisë Islame në Prizren Postuar nga Administratori 1118
Një delegacion i KBI në Prizren e vizitoi Konsullatën e Republikës së Turqisë në Prizren Postuar nga Administratori 1013
KBI Prizren me rastin e konstituimit te institucioneve lokale shpreh urimet me te sinqerta Postuar nga Administratori 1030
KBI në Prizren e vizitoi Kryeimami i Bashkësisë Islame të Republikës së Kosovës, Prof. Sabri ef. Bajgora Postuar nga Administratori 1083
Një delegacion i Shoqatës së Invalidëve të luftës së UÇK – dega në Prizren, vizitoi KBI të Prizrenit Postuar nga Administratori 1066
KBI i Prizrenit i prirë nga Kryetari Besim ef. Berisha, vizitoi shoqatën e afaristëve “ESNAF”, me seli në Prizren Postuar nga Administratori 1019
Komandanti i kontigjentit gjerman të KFOR`it, KBI-Prizren Postuar nga Administratori 1732
Kryetari i KBI-Prizren, Mr. Besim ef. Berisha, mori pjesë në programin e organizuar nga Bashkësia Islame e Republikës së Kosovës Postuar nga Administratori 1708

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 22 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme Archives - Bashkësia Islame e Kosovës