Kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame në Prizren, mr. Besim ef. Berisha, priti në takim zv. Komandantin e Stacionit Policor të Prizrenit

Kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame në Prizren, mr. Besim ef. Berisha, priti në takim zv. Komandantin e Stacionit Policor të Prizrenit, z. Kapiten Nexhdet Mrasori dhe zyrtarët nga sektori për komunitete, z. Rreshter Fazi Dakaj dhe z. Rreshter Aslan Smaili.
Kryetari Berisha e falenderoi zv. Komandantin Mrasori për interesimin e vazhdueshëm për sogurinë dhe stabilitetin në qytetin tonë.
Gjithashtu edhe zyrtarët nga Policia e Kosovës falenderuan Bashkësine Islame për bashkëpunimin dhe korrektësinë.

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 16 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme Archives - Bashkësia Islame e Kosovës