Imami i Qabesë, sonte ka prirë në faljen e namazit të akshamit në xhaminë "Sinan Pasha" në Prizren

Imami i Qabesë, Abdullah Avad el-Xhuheni, sonte ka prirë në faljen e namazit të akshamit në xhaminë "Sinan Pasha" në Prizren.
Pas faljes së namazit, para shumë të pranishmëve, imami El-Xhuheni, foli rreth raporteve ndërmjet njerëzve nën dritën e Kuranit dhe sunetit. Ai edhe njëherë shprehu kënaqësinë dhe gëzimin që gjendet pranë vëllezërve të tij besimtarë.
 
 

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 36 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme Archives - Bashkësia Islame e Kosovës