Vazhdon mësimi – besimi në mekteb

Vazhdon mësimi – besimi në mekteb, niveli i parë dhe niveli i dytë, në të gjitha xhamitë e komunës së Prizrenit.
Imamët e mualimet po e bëjnë të pamundurën në edukimin e fëmijëve.
Zot i Madhërishëm, shtoje bereqetin në udhëzimin e brezit të ri!
për më shumë kliko:

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 132 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme Archives - Bashkësia Islame e Kosovës