Mektebi fillon nesër më datë 10 shtator 2022

Mektebi fillon nesër më datë 10 shtator 2022
(Ftesë të gjithë prindërve)
Pas mbarimit të pushimeve verore, me izën të Zotit, nesër më datë 10 shtator 2022, fillon viti i ri shkollor në të gjitha mektebet e xhamive të komunës së Prizrenit, niveli i parë dhe niveli i dytë.
Këshilli i Bashkësisë Islame i Prizrenit, tashmë ka bërë të gjitha përgatitjet e nevojshme.
Imamët e mualimet janë në gatishmëri për të dhënë kontributin e tyre maksimal në funksionimin sa më të mirë të mektebit.
Ftojmë të gjithë prindërit që t’i motivojnë fëmijtë për ta ndjekur mektebin.
Edukata e xhamisë është e pazëvendësueshme, mbase e vetmja për imunizimin e mirëfilltë të fëmijëve kundër rrëkeve negative që po u servohen gjithandej.
Urime e shumë suksese!

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 31 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme Archives - Bashkësia Islame e Kosovës