Kryetari i KBI në Prizren, morri pjesë në vendosjen e gurë themelit të shtëpisë së xhamisë në fshatin Landovicë të Prizrenit

Kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame në Prizren, mr. Besim ef. Berisha, morri pjesë në vendosjen e gurë themelit të shtëpisë së xhamisë në fshatin Landovicë të Prizrenit.
Kryetari Berisha, falënderoi të pranishmit dhe përmes tyre të gjithë fshatin për kontributin madhor në këtë drejtim. Ai u lut pēr ata që dhuruan tokën vakëf dhe për të gjithë ata që do të ndihmojnë në ndertimin e kësaj shtëpie.
Kryetarin Berisha e falenderuan për prezencën Imami i xhamisë, Benjamin ef. Arifi dhe Këshilli i xhamisë si dhe xhematlinjtë që ishin prezent.
 
për më shumë kliko:
 
 

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 71 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme Archives - Bashkësia Islame e Kosovës