Mektebi, filloi pushimet verore!

Më datë 31 korrik 2022 talebet e mektebeve të komunës së Prizrenit e mbajtën orën e fundit për këtë periudhë mësimore, kurse prej dje, 01 gusht 2022 filluan pushimet verore.
Këtë moment ata e shënuan me aktivitete të ndryshme edukative, kulturore, ide kreative, lojëra sportive, kalërim, kuize, recitime, shetitje në natyrë, etj.
Mësimi në mekteb rifillion në shtator dhe nxënësit do të njoftohen me kohë.
Telebeve, iu urojmë pushime të mira verore, me shpresë se në shtator do t’i vazhdojmë mësimet aty ku kemi mbetur!
për më shumë kliko:

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 21 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme Archives - Bashkësia Islame e Kosovës