Vazhdojnë punimet e xhamisë së fshatit Planejë

Kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame në Prizren, mr. Besim ef. Berisha dhe Kryeimami dr. Orhan ef. Bislimaj, vizituan punimet e xhamisë së fshatit Planejë.
Ata inspektuan nga afër ndërtimin e xhamisë së re në këtë fshat të Hasit dhe u ndanë shumë të kënaqur me ecurinë e punimeve.

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 26 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme Archives - Bashkësia Islame e Kosovës