NJOFTIM - Haxhi 2022

Qyetarë e familjarë të haxhilerëve tanë, ju njoftojmë se Haxhilerët e Komunës së Prizrenit dhe Mamushës, arritën sot t’i kryejnë obligimet e Umres. Për hajr ju qoftë atyre e familjarëve të tyre, e Zoti ua bëftë kabull ibadetin!

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 14 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme Archives - Bashkësia Islame e Kosovës