ARITJA E HAXHILERËVE TË PRIZRENIT NË ARABINË SAUDITE

Njoftojmë qytetarët e Komunës së Prizrenit dhe familjarët e haxhinjëve tanë, se grupi i haxhilerëve të Prizrenit sot në ora 12:00 ka arritur në aeroportin e Haxhit në Xhidde, dhe të gjithë haxhilerët tanë janë shëndoshë e mirë e në disponim për t’i kryer obligimet e haxhit.
Sapo të arrijnë në Mekke, haxhilerët do të akomodohen në hotel, dhe sonte pas namazit të jacisë, do ta kryejnë edhe Umren!
për më shumë kliko:

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 12 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme Archives - Bashkësia Islame e Kosovës