Sot për urimet e Kurban Bajramit, Këshillin e Bashkësisë Islame në Prizren e vizitun misafir nga sfera e politike

Sot për urimet e Kurban Bajramit, Këshillin e Bashkësisë Islame në Prizren e vizitun misafir nga sfera e politikës lokale e qendrore, qytetar e struktura të ndryshme të qytetit.
Kryetari mr. Besim ef. Berisha falenderoi të gjithë dhe uroi nga zemra që këto ditë të festës të kalojnë në paqe e harmoni me të gjithë njerzit pa dallim.
Urime Kurban Bajrami, Allahu kabull ibadetet dhe sadakatë, kurbanin dhe lutjet!
për më shumë kliko:

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 63 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme Archives - Bashkësia Islame e Kosovës