Sekretari i përgjithshëm i Kryesisë së BIRK-ut e vizitoi Këshillin e Bashkësisë Islame të Prizrenit

Në kuadër të takimeve të rregullta të punës, sekretari i përgjithshëm i Kryesisë së BIRK-ut, Ahmet ef. Sadriu, së bashku me ndihmës sekretarin Rexhep ef. Luma dhe zyrtarin e arkivës, z. Egzon Gërguri, e vizituan Këshillin e Bashkësisë Islame të Prizrenit.
Ata u mirëpritën nga kryeimami dr. Orhan ef. Bislimaj, sekretari dr. Faruk ef. Ukallo e zyrtari i shërbimeve fetare Erol ef. Raka.
Ishte takim frytdhënës, gjithmonë në funksion të organizimit më të mirë dhe avancimit të administratës së Këshillit.
për më shumë kliko:

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 14 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme Archives - Bashkësia Islame e Kosovës