Kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame të Kaçanikut, Fidaim ef. Fazliu vizitoi Prizrenin

Në kuadër të bashkëpunimit të mirë, kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame të Kaçanikut, Fidaim ef. Fazliu, së bashku me kryeimamin Fahri ef. Lika, sekretarin Mensur ef. Luma dhe zyrtarin për shërbime fetare, Ferat ef. Malsiu, e vizituan KBI-Prizren. Ata u mirëpritën nga kryeimami, dr. Orhan ef. Bislimaj së bashku me zyrtarët e administratës, z. Elmedin Mexhiti, Erol ef. Raka dhe z. Ismail Ademi.
Kryetari Fazliu e kryeimami Bislimaj biseduan për aktivitetet fetare, praktikat e punës, planet zhvillimore e deri të sfidat dhe vështirësitë me të cilat pëballen intitucionet tona dhe bashkësia myslimane.
Takimi ishte tepër vëllazëror!
për më shumë kliko:
 

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 27 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme Archives - Bashkësia Islame e Kosovës