Me rastin e festës së Bajramit të Ramazanit vizituan Këshillin e Bashkësisë Islame në Prizren për të uruar Bajramin

Me rastin e festës së Bajramit të Ramayanit, Kryetari i Kuvendit Komunal z. Shaqir Totaj me bashkëpunëtorë, partitë politike, deputeët e Kuvendit të Kosovës, Shoaqata e Biznismenëve Esnaf, media dhe qytetarë të ndryshëm vizituan Këshillin e Bashkësisë Islame në Prizren për të uruar Bajramin.
Kryetari Berisha u shpreh mirënjohës dhe falënderues për këto vizita, në këtë ditë të veçantë për myslimanët.
Urime e gëzuar kjo festë madhështore...
 
për më shumë kliko:
 
 
 

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 34 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme Archives - Bashkësia Islame e Kosovës