FILLOI REGJISTRIMI NË MEKTEB 2022

Ftesë e hapur për të gjithë!

Prindër nxitoni! Nëpërmjet mektebit i rifitoni fëmijtë e juaj!

Ju, kryjeni obligimin prindëror, e Allahu e lëshon mirësinë e madhe!

Patjetër, çdo fëmijë duhet të kalojë nëpër dyertë e mektebit! Aty, i merr parimet e shëndosha për identitetin e tij fetar e kombëtar!

Mos e lëshoni rastin, në mënyrë që të krenoheni me evladët tuaj, në dynja e ahiret!

Imamët e mualimet e arsimuara, ju mirëpresin në çdo xhami!

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 65 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme Archives - Bashkësia Islame e Kosovës