Kryetari i KBI në Prizren, mr. Besim ef. Berisha, priti në takim mysafirin special te qytetit tonë, Myftiun e Stambollit, Prof. Dr. Safi Arpaguş

Kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame në Prizren, mr. Besim ef. Berisha me bashkëpunëtorë, priti në takim mysafirin special te qytetit tonë, Myftiun e Stambollit, Prof. Dr. Safi Arpaguş me bashkëpunëtorë.
Kryetari Berisha, mysafirët i falenderoi për vizitën dhe iftarin madhështor që do të shtrohet sot në Prizren. Në të njejtën kohë shprehi mirënjohje të larta për Bashkësinë Islame të Turqisë, e cila po i qëndron afër Kosovës dhe popullit të saj në çdo aspekt.
Myftiu i Stambollit, u shpreh i gatshëm për bashkëpunim në të ardhmen me KBI Prizren, njëherit u nda i kënaqur me punën e angazhimin tonë.
Takimi ishte i frytshëm e vëllazëror!
për më shumë kliko:
 
 
 

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 65 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme Archives - Bashkësia Islame e Kosovës