Kryetari i KBI në Prizren, morri pjesë në iftarin tradicional të organizuar nga Myftinia e Shkodrës

Kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame në Prizren, mr. Besim ef. Berisha me bashkëpunëtorë, morri pjesë në iftarin tradicional të organizuar nga Myftinia e Shkodrës.
Në këtë tryezë të bereqetshme iftari, Myftiu i Shkodrës Muhamed ef. Sytari, përshëndeti të pranishmit dhe uroj nga zemra muajin e Madhërishëm të Ramazanit.
Kryetari Berisha, përcjelli selamet dhe urimet e të gjithë nënpunësëve të KBI Prizren, vlerësoi lartë punën dhe angazhimin e Myftiut Sytari, i cili po e vazhdon një traditë të bukur Ramazani duke i bashkuar rreth sofrës së bereqetshme KBI-të e Ulqinit dhe Prizrenit.
për më shumë kliko:
 
 
 

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 48 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme Archives - Bashkësia Islame e Kosovës