Vizitë urimi për hyrjen e Muajit të Ramazanit!

Kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame në Prizren, mr. Besim ef. Berisha me bashkëpunëtorë, priti në takim liderin e AAK-së z. Ramush Haradinaj dhe zyrtarë të tjerë nga kjo parti.
Ata e uruan kryetarin Berisha dhe të gjithë besimtarët islamë të komunës së Prizrenit, me rastin e ardhjes së Muajit të Madhërishëm të Ramazanit, duke i dëshiruar agjërim të lehtë dhe të pranueshëm te Krijuesi i Gjithësisë.
Kryetari Berisha, i falënderoi shumë për vizitën dhe urimet!
për më shumë kliko:
 

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 11 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme Archives - Bashkësia Islame e Kosovës