Myftiu i Pukës vizitoi Këshillin e Bashkësisë Islame në Prizren

Kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame në Prizren, mr. Besim ef. Berisha, priti në takim Myftiun e Pukës, Republika e Shqipërisë, z. Gëzim ef. Kopani. Kryetari Berisha, shprehu kënaqësinë e takimin me Myftiun Kopani, njëherit u informua për aktivitetet dhe punët e Myftinisë në fjalë. Vërtetë punë e angazhim maksimal nga Myftiu në një zonë të veçantë si Puka me rrethinë, që vlenë të urohet dhe çmohet lartë. Myftiu Kopani falënderoi KBI-Prizren dhe Bashkësinë Islame në përgjithësi për gatishmërinë e ofrimit të ndihmës në çdo aspekt!
Takimi ishte vëllazëror e miqësor…!

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 14 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme Archives - Bashkësia Islame e Kosovës