ABI CENTER, Prizren, i dhuron Këshillit të Bashkësisë Islame të Prizrenit një veturë

ABI CENTER, Prizren, i dhuron Këshillit të Bashkësisë Islame të Prizrenit një veturë për shërbime mortore.
KBI-Prizren, e falënderon kompaninë ABI, pronarët e saj, për këtë dhuratë si dhe për kontributet e tyre të vazhdueshme në projekte të ndryshme.
E lusim Allahun e Madhëruar që t’ua shtojë mirësitë atyre dhe të gjithë bamirësave, në dynja e ahiret!
për më shumë kliko:

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 29 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme Archives - Bashkësia Islame e Kosovës