Mërgime Kalënderi, zgjedhet koordinatore e Departamentit të Gruas të KBI-Prizren

Mërgime Kalënderi, zgjedhet koordinatore e Departamentit të Gruas të KBI-Prizren
Mërgime (Hasan) Kalënderi nga Prizreni është e diplomuar në Fakultetin e Studimeve Islame në Prishtinë dhe aktualisht në përfundim të studimeve master në të njëjtin institucion.
Për një kohë të gjatë është active në komunën e Prizrenit në cilësinë e saj si mualime dhe ligjëruese.
Tani, ajo do ta drejtojë Departamentin e Gruas të KBI-Prizren.
Vlen të përmendet se Departamenti i Gruas i KBI-Prizren, gjatë vitit 2021 ka zhvilluar aktivitete fetare e kulturore në komunën e Prizrenit, duke angazhuar 16 mualime të përgatitura.
Urime e shumë suksese!
 
 
 
 

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 13 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme Archives - Bashkësia Islame e Kosovës