Kryetari i KBI në Prizren, priti në takim Këshilltarin për Çështje Fetare pranë Ambasadës së Republikës së Turqisë, z. Nevzat Sabri Akın

Kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame në Prizren, mr. Besim ef. Berisha, priti në takim Këshilltarin për Çështje Fetare pranë Ambasadës së Republikës së Turqisë, z. Nevzat Sabri Akın, i cili pas tre viteve të sukseshme shërbim në Kosovë, po i përfundon detyra dhe po kthehet në Turqi.

Kryetari Berisha i uroj shëndet dhe e falënderoi atë për angazhimin dhe mundin e tij në të mirë të jetës fetare në Kosovë.

Në emër të imamëve e muezinëve, administratës së KBI-Prizren dhe të të gjithë muslimanëve të Komunës së Prizrenit, urojme shëndet dhe rahati në jetë për mikun e madh të Kosovës, hoxhën Nevzat Sabri Akın.

 

 

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 25 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme Archives - Bashkësia Islame e Kosovës