Prej datë 31.12.2021, fillon pushimi dimëror në mekteb

Prej datë 31.12.2021, fillon pushimi dimëror në mekteb
Njoftojmë të gjithë nxënësit dhe prindërit se pushimi dimëror në mekteb, fillon prej datë 31 dhjetor 2021 deri më datë 9 janar 2022.
Shëndet e pushime të mira për të gjithë nxënësit!

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 73 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme Archives - Bashkësia Islame e Kosovës