Kryetari i KBI të Prizrenit, mori pjesë në seancën konstituive të Kuvendit Komunal të Prizrenit

Kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame të Prizrenit, mr. Besim ef. Berisha, mori pjesë në seancën konstituive të Kuvendit Komunal të Prizrenit.
Kryetari Berisha, në emrin e tij dhe të të gjithë nëpunësve të KBI Prizren, e uron kryetarin z. Shaqir Totaj dhe kuvdendarët, me shpresë për vazhdimin e bashkëpunimit edhe më të mirë në dobi të qytetarëve.
Prizreni mbi të gjithë!
 

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 26 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme Archives - Bashkësia Islame e Kosovës