Kryetari i KBI në Prizren, morri pjesë në eventin e organizuar nga Shoqata “Jetimat e Ballkanit”

Kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame në Prizren, mr. Besim ef. Berisha, morri pjesë në eventin e organizuar nga Shoqata “Jetimat e Ballkanit” për nder të 12 vjetorit të themelimit të saj.
Ai i përshëndeti të pranishmit edhe në emër të Kryetarit të Kryesisë së BIRK-ut, Myftiut Naim ef. Tërnava.
Kryetari Berisha shprehi falenderimet nga zemra për Drejtorin e Shoqatës “Jetimat e Ballkanit”, hoxhe Halil Kastrati dhe gjithë stafin e tij, e në veçanti për donatorët dhe humanistët zemërgjërë.
 
 
 

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 13 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme Archives - Bashkësia Islame e Kosovës