Kryetari i KBI në Prizren, priti në takim një delegacion nga Kryesia për Çështje Fetare e Republikës së Turqisë

Kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame në Prizren, mr. Besim ef. Berisha, priti në takim një delegacion nga Kryesia për Çështje Fetare e Republikës së Turqisë, e përfaqësuar nga Saffettin Akcan dhe Ramazan Şaka.
Kryetari Berisha i falënderoi mysafirët për bashkëpunimin dhe për ndihmën në sferën edukativo-arsimore. Ai gjithashtu i njoftoi me punën dhe angazhimin e KBI-Prizren në këtë drejtim.
Misafirët u ndanë të kënaqur me të arriturat dhe me bashkëpunimin e Zyrës së Këshilltarit për Çështje Fetare pranë Ambasadës së Republikës së Turqisë, këshilltarin, z. Nevzat Sabri Akın.
Takimi ishte tejet vëllazëror!

 

 

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 31 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme Archives - Bashkësia Islame e Kosovës