E xhamia e Qendrës në Zhur përzgjodhi idenë për ta vizituar Prekazin

Nxënësit e mektebit të KBI-Prizren, nga të gjitha xhamitë e Komunës së Prizrenit e shënuan 28 nëntorin me aktivitete të ndryshme kulturore.

E xhamia e Qendrës në Zhur, imami Dibra ef. Omaj së bashku me nxënësit, përzgjodhën idenë për ta vizituar Prekazin, në shenjë nderimi ndaj të gjithë atyre që sakrifikuan për mbijetesën e popullit tonë, ndër breza.

P.S.
Në foto, nxënësit e mektebit të xhamisë së Qendrës në Zhur, gjatë vizitës në Prekaz, më datë 27 nëntor 2021

 

 

 

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 15 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme Archives - Bashkësia Islame e Kosovës