Pas katër vite shërbim në Prizren,Imamit Mustafa Tombaş po i mbaron detyra në Kosovë

Pas katër vite shërbim në Prizren, në xhaminë Sinan Pasha, Imamit Mustafa Tombaş po i mbaron detyra në Kosovë dhe po kthehet në vendlindje, në Turqi!
Ne e falënderuam për punën e tij të palodhshme dhe me vlerë, gjithashtu uruam për shëndet e suksese në jetë!
 
 

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 74 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme Archives - Bashkësia Islame e Kosovës