Me kismet të Zotit, rifillon mësim-besimi në mekteb, në të gjitha xhamitë e komunës së Prizrenit

Me kismet të Zotit, prej datës 05.06.2021, e shtunë, ora 11:30, rifillon mësim-besimi në mekteb, në të gjitha xhamitë e komunës së Prizrenit.
Për detaje më të hollësishme, mund ta kontaktoni imamin e xhamisë së lagjës apo fshatit, ose drejtpërdrejt në zyret e KBI-Prizen.
 
 
 
 

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 17 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme – Bashkësia Islame e Kosovës