Kryetari i KBI në Prizren, së bashku me anëtarin e Kryesisë së BIRK-ut pritën në takim lamtumirës hoxhën mysafir nga Turqia

Kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame në Prizren, Mr. Besim ef. Berisha, së bashku me anëtarin e Kryesisë së BIRK-ut dhe njëherit Imamin e xhamisë Mehmet Pasha-Bajraklia, Prof. Reshat ef. Mexhiti, pritën në takim lamtumirës hoxhën mysafir nga Turqia, z. Adem ef. Teryaki.
Sikur çdo vit, për të shërbyer në Ramazan edhe këtë vit nga Republika e Turqisë në qytetin tonë ishte Hfz. Adem ef. Teryaki, i cili për një muaj shërbeu në xhaminë Mehmet Pasha-Bajrakli.
Në emër të Bashkësisë Islame në Prizren kryetari Berisha e faleminderoj misafirin për shërbimin dhe ndihmën që ka bërë gjatë këtij muaji të Ramazanit!
 
 
 
 
 
 
 

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 44 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme Archives - Bashkësia Islame e Kosovës