Kryeimami i BIRK-ut Vedat ef. Sahiti vizitoi Prizrenin

Në kuadër të vizitave të Ramazanit 2021, kryeimami i BIRK-ut, Vedat ef. Sahiti, së bashku me Abedin ef. Sadriu dhe Rrahim ef. Aliu e vizituan Prizrenin.
Në emër të Kryesisë së BIRK-ut, mysafirët me shumë kënaqësi iu drejtuan xhematit të Prizrenit me këshillat e xhumasë. Kryeimami Sahiti e mbajti hytben në xhaminë ‘Sinan Pasha’, Abedin ef. Sadriu në xhaminë ‘Mehmet Terziu’, kurse Rrahim ef. Aliu në xhaminë ‘Emin Pasha’.
Ky muaj mubarek, përveç tjerash shquhet edhe për vizitat që ia bëjmë njëri tjetrit!
Pa dyshim, momente të mira!

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 127 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme Archives - Bashkësia Islame e Kosovës