Kryetari mr. Besim ef. Berisha, priti në takim drejtorin e fondacionit “Maarif” në Kosovë, z. Mesut Özbaysar

Kryetari mr. Besim ef. Berisha, priti në takim drejtorin e fondacionit “Maarif” në Kosovë, z. Mesut Özbaysar, në kuadër të takimeve lamtumirëse të drejtorit. Kryetari Berisha e falënderoi drejtorin Özbaysar për bashkëpunimin që kishin gjatë periudhës së kaluar, duke i dëshiruar suksese në detyrën e re, gjersa i ofroi bashkëpunim edhe udhëheqësve të rinjë të këtij instititucioni.
Takimi ishte i ngrohtë e vëllazëror!
 
 
 
 

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 18 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme – Bashkësia Islame e Kosovës