Kryetari i BI-së në Prizren vizitoi fshatin Drajçiq

Kryetari i BI-së në Prizren, Mr. Besim ef. Berisha, së bashku me sekratarin, Dr. Faruk ef. Ukallo dhe anëtarin e Këshillit, Anell ef. Avdija, ishin për vizitë pune në fshatin Drajçiq.
Aty u pritën nga Mytevelia i xhamisë, z. Sait Bajrami dhe anëtarët tjerë të këshillit të xhamisë.
Fshati Drajçiq, i cili ndodhet në rajonin e Zhupës, vend i thellë malor, i braktisur nga popullata, me kushte të rënda jetësore, kërkuan bashkëpunim në të gjitha sferat e jetës me Bashkësinë Islame.
Në emër të KBI-Prizren, kryetari Berisha, ofroi gadishmërinë për çdo lloj ndihme që u paraqitet nga xhemati i fshatit.
Takimi ishte i frytshëm dhe vëllazëror..!

 

 

 

 

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 23 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme – Bashkësia Islame e Kosovës