Këshillin e Bashkësisë Islame në Prizren, vizitoi pronari i Caja Company, Bekim Paçarizi

Kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame në Prizren, Mr. Besim ef. Berisha, priti në takim Kryetarin e Këshillit të Bashkësisë Islame në Malishevë, Mr. Sead ef. Paçarizi i shoqëruar nga pronari i Caja Company, Bekim Paçarizi.
Firma për hapjen e puseve, Caja Company, në të kaluarën ka bërë hapjen e puseve në Prizren, në xhamitë me nevojë, ku edhe në këtë takim premtoi hapjen e disa puseve hajrat aty ku ka nevojë për ujë.
Në emër të KBI-Prizren, Kryetari Berisha e falënderoi për kontributin dhe bamirësinë e treguar në vazhdimsi.

 

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 12 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme – Bashkësia Islame e Kosovës