Një delegacion i Mexhlisit të Bashkësisë Islame të Tutinit -Sanxhakut,qëndruan në KBI-Prizren

Një delegacion i Mexhlisit të Bashkësisë Islame të Tutinit -Sanxhakut, i prirë nga kryetari Edib ef. Zukorlič, qëndruan në KBI-Prizren. Ata u mirëpritën nga sekretari i KBI-së, Dr. Faruk ef. Ukallo.

Kryetari Edib ef. Zukorlič, në emër të Mexhlisit të Bashkësisë Islame të Tutinit, falënderoi sekretarin e KBI-së për mikpritje, si dhe i ofroi bashkëpunim.

Nga ana e tij, sekretari i KBI-Prizren, në emër të Kryetarit dhe të KBI-së, e falënderoi delegacionin e imamëve nga Tutini për vizitën e tyre.

Takimi ishte i ngrohtë e vëllazëror!

 

 

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 15 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme – Bashkësia Islame e Kosovës