Një delegacion i Këshillit të Bashkësisë Islame të Prizrenit, qëndroi në Medresenë e Mesme “Alauddin” – Paralelja në Prizren

Një delegacion i Këshillit të Bashkësisë Islame të Prizrenit, i prirë nga kryetari Mr. Besim ef. Berisha, qëndroi në Medresenë e Mesme “Alauddin” – Paralelja në Prizren. Ai u mirëprit nga koordinatori i shkollës, prof. Almedin Ejupi.
Kryetari Besim ef. Berisha, në emër të KBI-Prizren, e uroi prof. Almedin Ejupi, me rastin e zgjedhjes së tij në pozitën e Koordinatorit, si dhe i ofroi bashkëpunim.
Nga ana e tij, koordinatori Ejupi, e falënderoi delegacionin e KBI-Prizren për vizitën.
Takimi ishte i ngrohtë e vëllazëror!
 
 
 

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 9 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme – Bashkësia Islame e Kosovës