Një delegacion i Këshillit të Bashkësisë Islame të Prizrenit, qëndroi në Medresenë e Mesme “Alauddin” në Prishtinë

Një delegacion i Këshillit të Bashkësisë Islame të Prizrenit, i prirë nga kryetari Mr. Besim ef. Berisha, qëndroi në Medresenë e Mesme “Alauddin” në Prishtinë. Ai u mirëprit nga drejtori i shkollës, prof. Fadil Hasani.
Kryetari Besim ef. Berisha, në emër të KBI-Prizren, e uroi prof. Fadil Hasanin, me rastin e zgjedhjes së tij në pozitën e drejtorit, si dhe i ofroi bashkëpunim.
Nga ana e tij, drejtori Hasani, e falënderoi delegacionin e KBI-Prizren për vizitën.
Takimi ishte i ngrohtë e vëllazëror!
 
 
 

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 15 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme – Bashkësia Islame e Kosovës